Eenvoudig Geregeld

Huisstijl, Webdesign & Visitekaart

Regels zijn er voornamelijk om burgers te helpen en te beschermen. Echter snappen veel burgers weinig van de regelgeving en is het lastig ze te vinden. Eenvoudig Geregeld heeft de visie dat regelgeving er is om burgers te ondersteunen. Regels moeten eenvoudig te vinden en te begrijpen zijn. Deze revolutionaire aanpak heeft in samenwerking met meerdere gemeenten al voor veel positieve verandering gezorgd. In de toekomst zal dit nog meer zijn.

In samenwerking met Eenvoudig Geregeld hebben we een Huisstijl ontworpen die de revolutionaire aanpak en het eenvoudig en overzichtelijk maken van de regels goed over laat komen. We hebben gekozen voor de kleuren violet en felgeel. Felgeel straalt frisheid en intelligentie uit en violet staat voor moed en pionieren. De kleuren contrasteren mooi. De website heeft een minimalistische uitstraling met een moderne tint en een interactieve ervaring.

Hierboven zie je het CV van Henk, die achter het concept van Eenvoudig Geregeld staat. Net als elke ondernemer deelt hij zijn CV regelmatig. Doordat zijn CV online staat zal dit meer mensen naar zijn website trekken en kennis laten maken met zijn visie.

Een visitekaart is ook onderdeel van een nieuwe huisstijl. Zie hieronder de nieuwe visitekaart van Eenvoudig Geregeld.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe website, huisstijl of ander grafische vormgeving? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.