Feestelijk Eten

Webdesign, Huisstijl en Logo

Eten is zoveel meer dan alleen voedsel.

Feestelijk Eten:

Een creatieve catering onderneming die feesten en partijen voorziet van kwaliteitsvoedsel en een warme sfeer. 

In het designen van de nieuwe huisstijl en website richtten wij ons op de kwaliteit en de warme sfeer die Feestelijk Eten neerzet in haar catering. Het sterke contrast van geel en zwart benadrukt het prachtig opgediende eten in de foto’s. De foto’s hebben zelf een hoog contrast waardoor ze er sterk uitspringen. Daarnaast heb ik veel gebruik gemaakt van witruimte om de aandacht op het beeld te leggen.

Het was ook belangrijk te laten zien dat Feestelijk Eten catering innovatief aanpakt. Het sterke contrast en de minimalistische stijl van de site als ook de huisstijl laat dit zien.

Op het logo is een vrouwelijke kok te zien. Dit is de eigenaar van Feestelijk Eten. Het sierlijke lettertype in haar logo benadrukt haar culinaire bekwaamheid.

De foto’s zijn gemaakt door Jessica Rekker Fotografie. Ben je onder de indruk en wil je ook zulke foto’s? Neem dan contact met haar op via 0612361600 & jessicarekkerfotografie@gmail.com

Ook geïnteresseerd in een nieuwe website, huisstijl of ander grafische vormgeving? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.