CV

van Erwin van Deutekom. 
Designer en projectmedewerker.

Professionele Skills

Ik ben gespecialiseerd in het designen en ontwerpen van communicatie middelen zoals websites en boeken. Ik werk vanaf het ontstaan van het concept tot aan het resultaat met je mee. 

WordPress
Photoshop
Indesign
Projectmatig werken
Conceptueel denken
Initiëren

Ervaring

Designer en ondernemer

Ik bouw primair websites voor tientallen verschillende opdrachtgevers. Ik neem een klant mee in de ontwerpreis van het begin tot het einde. We beginnen bij de visie en het doel, ontwikkelen samen een concept, sparren en eindigen met een prachtig product dat ingezet kan worden om de doelen te behalen. Doordat ik breed ervaring heb kan ik het meeste ontwerpen wat onderdeel is van een website; een nieuwe huisstijl, logo, banner, teksten en foto’s. Ik heb daarnaast veel ervaring met het designen van boeken en posters d.m.v. programma’s als Indesign en Photoshop.

Begeleider PGB

Ik heb begeleiding gegeven op het gebied van ASS. Ik heb samen met andere PGB’ers gezocht naar manieren om grenzen op een gezonde manier te verleggen zodat er meer positieve ervaringen ontstonden in het leven. Ik ben door dit werk veel bewuster geworden van de verschillende belevingswerelden die mensen hebben.

Project
medewerker

Vanuit Autisme Bekeken

VAB zocht 50 deelnemers en 50 coaches voor de Pilot Levensloopbegeleiding. Daar heb ik de werving voor gedaan. 

Daarnaast heb ik samen met een collega de Inspiratiebank opgezet. Een online platform waar de coaches inspiratie kunnen opdoen over thema’s waar ze tegenaan lopen. 

Gitaarleraar

Dit is werk dat ik tijdens mijn studie heb gedaan. Ik heb lesgegeven aan veel mensen van allerlei leeftijden. Sommigen konden al gitaar spelen, anderen begonnen net. Ik keek aan het begin in welk niveau een leerling zat en richtte de les daarop aan. Ik geniet ervan om mensen tot een hoger niveau te tillen.

Educatie

Web Design Course

Een uitgebreide design cursus om sterker te worden in projectmatig werken.  Hierbij werd gekeken naar de verlangens (en nood) van de opdrachtgever en hoe je beter kan presteren dan verwacht door in mogelijkheden te denken.

Met een focus op WordPress, SEO, Photoshop en heldere communicatie.

Communicatie HBO

CHE

Ik heb de opleiding Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede afgerond met daarin een eindstage bij Bethel Media in Redding, California, USA. Daarnaast deed ik een scriptie over het gedachtegoed van de Tiny House Movement in Nederland en hoe in die markt daarvoor kansen lagen voor het bouwbedrijf Mill Home. Het adviesrapport gaf aan hoe de marketing vanuit Thought Leadership uitgevoerd kon worden.

Kernwoorden

Creatieve probleemoplosser // Snelle leerling // Empathisch // Eerlijk // Ondernemer // Initiator // Mensen bijeenbrengen // Enthousiast persoon // Avontuurlijk //

Hobbies

Ik organiseer graag evenementen zoals een Wie is de Mol weekend, een week Kanoën in Zweden en murder in the dark avonden. Ook speel ik graag uitgebreide bordspellen en mountainbike ik regelmatig in de bossen rondom Ede.

Portfolio

Een selectie van websites

Spreek ik jou binnenkort?